Klantenservice

Hier vind je het overzicht van al onze pagina's en uitgebreide informatie over; hoe het bestelproces werkt, wat de aanleverspecificaties zijn, onze algemene voorwaarden etc.

 

Drukwerkkopen.nl

 Betalen

 

Account

Bestellen

 

Verzending

Aanleveren

 

Voorwaarden

 

Over ons

Op Drukwerkkopen.nl kun je makkelijk online bestellen met de garantie van kwaliteitsdrukwerk, met scherpe prijzen en korte levertijden. Aangeleverde bestanden worden uitvoerig gecontroleerd voordat deze in productie gaan. Alle producten worden gratis en neutraal verzonden door heel Nederland. Houd ons in de smiezen. De kracht zit in het combineren van de orders. Alle orders worden zo veel mogelijk gezamenlijk gedrukt. Daardoor kun je veel besparen.

Milieu

De producten die we leveren zijn FSC en PEFC gecertificeerd. Dat wil zeggen dat de herkomst van de grondstoffen van het papier uit FSC beheerde bossen komen. Het FSC-certificaat garandeert een houtproductie onder goede ecologische, economische en sociale omstandigheden. Hiermee ben je er zeker van dat de herkomst van onze grondstoffen verantwoord geregeld is. Bij de selectie van producenten wordt dan ook de preferentie gegeven aan producenten die vriendelijk zijn voor het milieu.

Betalingsmethoden

Je kunt op Drukwerkkopen.nl betalen met iDeal. Je kunt daarnaast op aanvraag op rekening betalen. We stellen daarvoor wel enige eisen. In de toekomst maken we meer betalingsmogelijkheden beschikbaar zodat je ook achteraf op rekening kunt betalen. Het snelste blijft via iDeal betalen. Je order wordt pas gecontroleerd en geproduceerd als de betaling binnen is.

Facturen downloaden

Je ontvangt een e-mail met je factuur als je bestelling helemaal compleet is. Dus nadat alle (deel)opdrachten zijn verzonden. Je kunt de factuur ook bekijken en downloaden in je account. Klik op de knop "Mijn Account" onder het winkelwagentje en vervolgens op "Bestellingen", kies hier de opdracht waarvoor je de factuur wilt downloaden en klik achter het factuur nummer op [PDF].

Registreren

Registreren voor een account is verplicht. Je kunt als een geregistreerd gebruiker heel gemakkelijk de status van je bestelling bijhouden. Ook is het makkelijk om je gegevens te wijzigen. Tevens houden we dan een bestelgeschiedenis bij. Je kunt dan je facturen downloaden als je de e-mail bent kwijtgeraakt.

Bestellingen

Onder de knop "Bestellingen"in je account kun je je bestelgeschiedenis inzien, de status van een bestelling volgen en je factuur downloaden.

Gegevens

Onder de knop "Gegevens" in je account kun je je gevens aanpassen of controleren. Ook kun je daar het afleveradres wijzigen.

Status

Als je geen account hebt aangemaakt tijdens het bestelproces krijg je per e-mail maar een paar status mails. Als de order in productie is genomen; als de order compleet is en verzonden. Daarnaast ontvang je dan ook gelijk de factuur. Als je wel een account hebt aangemaakt kun je de status van je bestelling makkelijke volgen onder de knop bestellingen.

Product niet op de site?

Ondanks dat we er heel veel aan doen om een zo groot mogelijk pakket aan drukwerk te bieden op de website, zijn er altijd producten die wat geavanceerder zijn.

Ben je op zoek naar zo'n product die niet op de site staat? We kunnen door onze jarenlange ervaring deze wel voor je verzorgen. Stuur ons in dat geval een e-mail met een zo volledig mogelijke aanvraag en dan ontvang je van ons een op maat gemaakte offerte.

Levertijden

De levertijd zoals op de site vermeld gaat pas in als je bestelling is betaald (m.u.v. betaling op rekening) en de benodigde bestanden goed bij de order staan.

Verzendkosten

Alle prijzen op Drukwerkkopen.nl zijn inclusief verzendkosten (* m.u.v. spandoeken(frames), reclameborden, stickervinyl en banieren.) naar 1 adres binnen Nederland. De prijzen zijn exclusief BTW.

Niet tevreden?

Drukwerkkopen.nl doet altijd zijn uiterste best om een goed product te leveren. Echter kan er wel eens, ondanks onze hoge eisen, wat misgaan. Ben je niet tevreden over onze service of producten of is er iets misgegaan? Laat het ons weten. We gaan dan samen proberen om tot een passende oplossing te komen. Bedrijven kunnen tot 1 week na ontvangst van de order een klacht doorgeven. Consumenten kunnen tot 3 weken na ontvangst van de order een klacht doorgeven. Je dient echter altijd zo spoedig mogelijk na ontvangst te controleren of de afgeleverde order in orde is. Neem altijd eerst contact met ons op voordat je iets naar ons retour stuurt. Meestal vragen we je eerst een paar foto's te sturen.

Copyright

Het copyright voor deze website ligt bij VivePrint B.V. h.o.d.n. Drukwerkkopen.nl. Foto’s, illustraties en teksten van deze website mogen niet gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van VivePrint B.V.. Als je afbeeldingen of teksten van deze website wenst te gebruiken kun je (schriftelijk) contact opnemen met VivePrint B.V., Rosmolenweg 9b, 3356 LK, Papendrecht of een e-mail sturen.